Oliemassage

Vores oliemassage er en meget behagelig og afslappende form for massage, som gennemfugter huden, samt gør den silkeblød. Den blide form for massage virker afstressende på huden og muskelafslappende. Oliemassage øger også blodcirkulationen i huden, hvilket giver en fantastisk udstråling.

Varighed Pris
30 Min. 300 DKK
60 Min. 375 DKK
90 Min. 475 DKK
120 Min. 575 DKK

Thai/oliemassage

Vores thaimassage er en lidt hårdere form for massage. Denne type massage er godt mod muskelspændinger og giver en komplet wellness følelse i kroppen. Thaimassagen udføres både ved brug af håndflader og tommelfingre for at påvirke trykpunkterne rundt på hele kroppen, dette er også med til at øge blodcirkulationen.

Varighed Pris
60 Min. 425 DKK
90 Min. 525 DKK

Fod- og Skuldermassage

Både i fødder og skuldre kan sidde en masse spændinger i musklerne, som massagen her kan afhjælpe. Vores fod og skuldermassage har samtidig også en afstressende effekt.

Varighed Pris
30 Min. 300 DKK

Ansigtsbehandlinger

Vores klassiske ansigtsbehandling består af: Hudanalyse, afrensning af huden, peeling, massage, ansigtsmaske, afsluttende plejeprodukter (Vi bruger produkter fra NU skin).

Vores luksus ansigtsbehandling består af: Hudanalyse, afrensning af huden, peeling, massage, ansigtmaske, afsluttende plejeprodukter (NU skin) – I vores luksusansigtsbehandling udvides behandlingen med hals og decolleté, samt massage af skulder og nakke. Der rettes også bryn i denne udvidede behandling.

Varighed Pris
Klassisk á 60 Min. 400 DKK
Luksus á 80 Min. 500 DKK

Hot stone massage

Lækker massageform, de varme sten giver en muskelafslappende tilstand, med smertelindring samt forøget blodcirkulation, hvilket giver mulighed for en dybere massage.

Varighed Pris
90 Min. 525 DKK
120 Min. 725 DKK

Thai Body Scrub

Denne behandling er en skøn kropspeeling hvor der fjernes døde hudceller på hele kroppen. Der afsluttes med en blid massage med lavendelolie. I vores Thailandske body scrub benyttes der kun økologiske produkter samt Thailandske krydderier og urter.

Varighed Pris
80 Min. 750 DKK

Luksus Wellness Pakke

Dette er en kombinationspakke af Thai Body Scrub og Luksus ansigtsbehandling. Det er den perfekte gaveide til en man holder af eller den perfekte forkælelse til sig selv.

Varighed Pris
140 Min. 1050 DKK